Probe directe nu sunt. Exista doar martorul care a auzit ca mi-a dat termen 2 saptamani sa plec cu ei de acolo ca altfel ii omoara. Mai exista urme in iarba pe unde a intrat, solutie varsata pe jos cand a trecut gardul... si cam atat deocamdata. Nu am incredere ca politia din comuna va face mai mult decat a lua o declaratie persoanei banuite...
Detin o stupina ce este amplasata pe teren privat. Pe data de 14 iunie am fost amenintat de vecinul vecinului proprietarului unde tin eu stupii (deci nici macar nu este vecin locul unde am vatra stupinei) ca daca in termen de 2 saptamani nu plec cu stupii de acolo stie el ce trebuie sa faca sa nu-i mai am... Un coleg de serviciu care era cu mine a auzit can ma ameninta intrucat el striga de pe terenul lui, intre noi fiind proprietatea vecinului nostru comun si o distanta de vreo 35-40 de metri. Astazi am gasit familiile de albine moarte, 26 la numar si urme cum a pulverizat in fiecare stup pe rame, prin ridicarea capacului cu o solutie ce a lasat urme albe pe rame si iarba de la urdinis.
Am formulat plangere penala la postul de politie de pe raza comunei, la fata locului deplasandu-se atat seful de post, cat si un criminalist pt prelevare de probe. A luat si declaratia martorului.
Mentionez ca eu deja incepusem demersurile pentru a le muta, insa nu am mai apucat...
Credeti ca voi reusi sa-mi recuperez paguba? Ce ma sfatuiti sa fac?
s-a incheiat un act aditional prin care datorita unor defectiuni aparute pe parcursul derularii contractului, s-a facut o reducere din pretul total al masinii, egal cu suma ratelor restante (emitindu-se factura storno), astfel masina a fost radiata de pe societatea vinzatoare si inmatriculata pe societatea mea (fiind in acest fef achitata). dealtfel masina am vandut-o un an mai tarziu. ma poate pune sa platesc suma de bani stornata?
Am cumparat o masina pe pers. juridica de la o S.C. cu plata in rate. Pe timpul derularii contractului, am primit adresa de la directia de finante ca societatii respective i s-a pus poprire, si ca, din acel moment, suma pe care am declarat ca o mai am de platit, trebuie sa o achit intr/un cont la trezorerie. In iunie 2006, primesc adresa de la finante ca nu trebuie sa mai achit in acel cont intrucit societatii respective i s-a ridicat poprirea in urma unei sentinte civile prin care se dispune deschiderea procedurii reorganizarii judiciare si a falimentului. Dupa un an, avand nevoie de cartea de identitate, merg la S.C. vanzatoare si administratorul imi emite o factura storno, prin care imi stinge datoria care imi ramasese de achitat, in baza unui act aditional la contractul de vinzare-cumparare cu plata in rate, motivul fiind defectiunile survenite pe parcursul derularii contractului, radiind masina de pe societatea vinzatoare. Acum am primit o citatie in care sant chemat ca martor intr-un dosar penal, privind achizitionarea de autovehicule de laS.C. respectiva. Intrebarea mea este daca am gresit cu ceva si daca mi se poate intampla ceva rau, eu fiind un om de buna credinta si neavand niciodata probleme cu legea