avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate dany1972

Activitate dany1972

Răspuns la discuția Partaj dupa divort
Mulumesc mult pentru raspuns dar nelamurirea mea este .daca eu am fost cel care a adus toti bani in casa pentru imobil si bunurile comune si apartamentul a fost donat de mama pe numele la amindoi ,eu am sanse m-ai mari adica procent mai mare ,pot cere asa ceva si c-am cit?
Multumesc anticipat..
Buna sera,am si eu o intrebare
Dupa plecare mea la munca in strainatate sotia a parasit domiciliul a luat si fetita noastra cu ea a bagat divort si s-a si recasotorit, vreu sa mentionez ca inainte de plecare mea ,mama ne-a donat un apartament pe numele la amindoi ,avem si un spatiu comercial pe persoana fizica pe numele la amindoi ,l-am cumparat eu prin licitatie in timpul casatoriei,o firma care nu a avut timp sa functioneze in care sintem egali si utilaje de patiserie pe firma ,avem o masina care este la ea si lucrurile din casa care au ma-i ramas dupa plecarea ei ,
Intrebarea mea va rog frumos.Daca eu am cumparat totul am si dovezi cu acte ptr ca eu am lucrat in strainatate si am fost singurul care a lucrat si fosta sotie a avut grija de fetita si nu a avut nici un venit ,la partajare pot sa cer cota mai mare ,ce sanse am c-am cu ce as ramine dupa partajare ,si m-ai vreau sa mentionez ca s-a recasatorit cu un avocat .:D