E vorba de o suprafata mare. In CF e trecut ceva peste 1800 mp, nu stiu exact si la masuratori a iesti cu peste 500 mp in plus!!!. Aceasta suprafata, va trebui cumparata apoi de la primarie?
Buna seara, sunt o membra noua pe acest forum si as dori sa va adresesz o intrebare in legatura cu intabularea unei suprafete de teren care la masuratorile topografice a iesit in plus fata de suprafata inscrisa in cartea funciara. Sa detaliez putin, e vorba de o parcela aflata in intravilan, pe care parintii mei sunt proprietari si o folosesc de 50 de ani. Aceasta suprafata gasita in plus provine de la un drum infundat care trecea pe acolo inainte de a se trasa strada care e si astazi(dupa spusele parintilor mei, cand s-a facut strada, s-a dat o hotarare sa se alinieze toate proprietatile la strada, si deci ei au trebuit sa iasa cu terenul la noul drum) . Intrebarea mea este, ce trebuie facut pentru a intabula aceasta suprafata? Cui trebuie sa se adreseze parintii mei? Cunostintela mele n acest domeniu sunt foarte reduse si v-as fi recunoscatoare pentru ajutor.