avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate karina17

Activitate karina17

MIHAI GRIGORE a scris:

Amenda administrativa nu figureaza in cazier !Asta ar fi marele avantaj al dvs! Iar cuantumul amenzii este stabilit de catre procuror in functie de gravitatea faptei si de urmarile ei. Oricum , plata amenzii se prescrie conform termenului general de prescriptie.:D
Nu mai consumati droguri! Va fac rau si dvs , dar mai mult rau fac familiei pe care o distrugeti prin comportamentul generat de aceste mizerii chimice!
Succes!

nu am distrus nicio familie..nici pe mine!sutn de parere ca trebuie sa incerci de toate in viata...asta nu inseamna ca ma distrug:)imi cunosc limitele!
dorians a scris:

amenda administrativa este precum o amenda de circulatie. Nu va afecteaza.
Amenda penala se trece in cazier.

NU o sa va aduca nimeni in tara cu forta desi teoretic este posilbil... Iar daca nu stiu adresa nu se mai obosesc aproape deloc.

dar despre ce suma e vorba?
as avea si eu cateva intrebari legate de acuzatia de detinere de droguri pentru consum propriu!
am fost citata ca martor din cauza unui prieten care a fost prins in flagrant,presupun, si arestat pentru trafic si detinere de hasis.am mers la politie,la antidrog,am dat declaratie cum ca nu stiu de la cine cumpara si vinde mai departe hasisul si ca am consumat impreuna cu el tigari cu hasis,dar nu am detinut practic hasis, ci doar tigara cu tutun si hasis,politistii spunandu'mi ca pe ei nu ii intereseaza consumul propriu si ca nu o sa am probleme.mi s'a spus ca o sa fiu chemata si la procuror sa dau aceeasi declaratie.o data ajunsa in fata procurorului de la diicot am aflat ca sunt pusa sub acuzatia de detinere pentru consum propriu de droguri si drept urmare o sa primesc o amenda administrativa.in calitate de student fara venituri nu am putut apela la un avocat si nu stiu daca am fost "fraierita" si ce urmari o sa aibe declaratia mea in sensul in care am inteles ca o sa imi fie stearsa amenda dupa 3 ani,dar nu stiu cat o sa platesc.procurorul mi-a spus ca o sa ceara suma minima sau undeva spre suma minima si ca o sa mai fiu citata in instanta.deci,la ce sa ma astept???