avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Activitate ALADIN

Activitate ALADIN

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
va spun din experienta proprie:in aprilie 2008 mi-a fost respins dosarul de inscriere la examen pentru ca nu am avut 5 ani de activitate continua,desi aveam adunati 5 ani; nu stiu la altii cum a fost
vechimea- cel putin 5 ani trebuie sa fie continua; printre actele necesare pentru inscriere este si declaratie pe proprie raspundere ca nu ai avut intrerupere in activitate
va doresc succes si spor la invatat ; eu am intrat in noiembrie -a doua incercare si va pot spune ca a fost mai greu in noiembrie decat in martie,dar in martie au fost note mai mari,eu cu 7.40 am picat ,dar oricum ceea ce conteaza este gradul de pregatire si putin noroc;
Kateri ma bucur ca esti multumita; si eu am prins un loc bun,din pacate nu foarte aproape,pentru ca nu a fost si va trebui sa ma mut acolo,dar este o instanta foarte buna si nu foarte aglomerata.
Ne-au anuntat telefonic dupa sedinta de ieri! Mare atentie si la "buna reputatie"din pacate pe un baiat l-au respins dupa verificarea dosarelor!
Bafta celor care mergeti in martie/aprilie la examen si spooooorrrrr la invatat!
Luni ora 11.30 repartitiile pentru cei admisi in noiembrie.
Salutari tuturor!
E bine ca se ia in discutie validarea examenului.Urmeaza alegerea posturilor dupa care propunerile de numire= sedinta CSM(nu se stie cand) si apoi decretul- 30 de zile pentru semnare(zice legea;un judecator de la mine din oras mi-a zis ca a asteptat 3 luni pt.decret X-( ).Inarmati-va cu rabdare!

Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si un 2010 plin de succese si impliniri personale si profesionale!
Am sunat si eu la CSM azi si mi-au spus sa depun cazier; restul datelor de la politie le cer ei.
Cine stie cum este psihologicul ? Ce intrebari sunt ?