avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate IOMAT81

Activitate IOMAT81

Si inca ceva, nu cred ca m-am exprimat corect, noi muncim, avem acelasi program de lucru, doar pentru cei de la ITM suntem in somaj.
Va multumesc pentru raspuns!
Salariul meu brut este unul foarte mic, sub salariul mediu pe economie, restul banilor primiti sunt sub forma de bonusuri sau prime (politica pe care multe firme o practica), deci nu cred ca as fi primit mai multi bani, asta in cazul in care nu fac o confuzie.
inca o data, mii de multumiri pt sfat
Buna ziua!

Pe 20 noiembrie firma la care lucrez a decis sa puna toti angajatii in somaj tehnic, aducandu-ne doar o lista cu angajatii pe care sa o semnam drept luare la cunostinta. Eu am decis sa-mi inaintez demisia (demisie inregistrat cu data de 20 noiembrie 2009).
Dupa ce mi-am facut fisa de lichidare, am predat tel. si am obtinut toate semnaturile necesare mi s-a comunicat ca nu sunt lasat sa plec pana nu termin un proiect in care eram implicat.
Somajul tehnic in acest caz este doar o masura a firmei de a scutii niste bani, noi muncind tot 10 ore (contract semnat pe 8 ore), ba chiar ni se cere sa stam peste program.
Convins fiind ca nu o sa primesc niciun ban pentru zilele pe care le voi muncii dupa data de 20 noiembrie, as vrea sa stiu cum as putea pleca mai devreme de 4 noiembrie, ziua in care expira cele 15 zile de preaviz?

Va multumesc!