Va multumesc pentru raspuns!
Salariul meu brut este unul foarte mic, sub salariul mediu pe economie, restul banilor primiti sunt sub forma de bonusuri sau prime (politica pe care multe firme o practica), deci nu cred ca as fi primit mai multi bani, asta in cazul in care nu fac o confuzie.
inca o data, mii de multumiri pt sfat
Pe 20 noiembrie firma la care lucrez a decis sa puna toti angajatii in somaj tehnic, aducandu-ne doar o lista cu angajatii pe care sa o semnam drept luare la cunostinta. Eu am decis sa-mi inaintez demisia (demisie inregistrat cu data de 20 noiembrie 2009).
Dupa ce mi-am facut fisa de lichidare, am predat tel. si am obtinut toate semnaturile necesare mi s-a comunicat ca nu sunt lasat sa plec pana nu termin un proiect in care eram implicat.
Somajul tehnic in acest caz este doar o masura a firmei de a scutii niste bani, noi muncind tot 10 ore (contract semnat pe 8 ore), ba chiar ni se cere sa stam peste program.
Convins fiind ca nu o sa primesc niciun ban pentru zilele pe care le voi muncii dupa data de 20 noiembrie, as vrea sa stiu cum as putea pleca mai devreme de 4 noiembrie, ziua in care expira cele 15 zile de preaviz?