Buna ziua Domnule Avocat,
imi cer scuze fata de ellada ca am ales sa continui aceasta discutie desi nu stiu daca problema i-a fost lamurita, eu insa apreciez valoarea solutiilor oferite aici si tot aici vreau sa cer sfaturi.
Ma aflu intr-o situatie oarecum asemanatoare, eu insa fiind cel care intentioneaza sa inregistreze o marca.
In anul 2004 a fost infiintata SC OBIECT SRL de catre persoana A care a achizitionat si domeniul www.obiect.ro, domeniu achizitionat pe persoana fizica, nu juridica.
In 2007 SC OBIECT SRL a fost cedata de A catre persoanele X si Y.
In 2009, in urma cu o luna eu am preluat SC OBIECT SRL de la X si Y, astfel am devenit administrator si asociat unic.
Activitatea firmei doresc sa o dezvot pe internet si am hotarat ca am nevoie de domeniul www.obiect.ro, domeniu cumparat dar nefolosit de persoana A.
In urma negocierilor dintre mine si persoana A nu s-a ajuns la o intelegere. Persoana A asteapta un cumparator al domeniului www.obiect.ro care sa-i plateasca o suma in jurul a 100.000 euro. Este un pret mare pentru piata din Romania, dar mai ales pentru mine.
As vrea sa stiu daca exista o metoda legala astfel incat SC OBIECT SRL sa devina proprietarul si utilizatorul de drept a www.obiect.ro, evident, excluzant pretul exagerat cerut de actualul posesor.
Ar fi o solutie daca OBIECT ar deveni marca inregistrata a SC OBIECT SRL ?