avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Activitate dennyx

Activitate dennyx

Răspuns la discuția pensie alimentara job part-time
multumesc pentru raspuns.
Buna ziua!

Am 20 de ani,sunt studenta la zi,anul 2 si l-am chemat in instanta pe tatal meu pentru pensia alimentara. S-a stabilit sa mi se trimita 73 lei lunar. Mi-a trimis aproximativ 7 luni,pentru ca am inteles ca i se opresc din pensia pe caz de boala pe care o primeste ( a declarat ca e singurul sau venit si ca mai are un minor in intretinere).De 3 luni nu am mai primit nimic. As vrea sa stiu cum sa procedez in continuare, sa primesc ceea ce mi se cuvine.Mentionez ca intre timp mi-am luat un job part-time,in contract salariul fiind de 186 ron /luna.
Răspuns la discuția Pensie alimentara dupa majorat
multumesc tuturor pentru ajutor
Am 19 ani, sunt studenta la zi, buget.Parintii mei sunt divortati de 18 ani.Stiu ca inca pot primi pensia alimentara pentru ca imi continui studiile. Pana la varsta de 16 ani ,el imi trimitea 5 ron / luna.La 16 ani, l-am dat in judecata din nou si mi s-a majorat la 55 ron/luna, in conditiile in care mai are un minor in intretinere si declara ca nu are loc de munca, desi este imposibil deoarece nu isi poate intretine noua familie cu 300-400 ron.In plus, mi-a spus ca sotia lui este casnica. Nu exista vreo modalitate prin care sa fie constrans sa recunoasca faptul ca lucreaza ?Oricum, mi-a platit cei 55 ron pana in luna in care am implinit 18 ani,desi eram inca la liceu (cls . a11a). Intrebarea mea este: pot sa mai primesc banii pierduti in acest un an si jumatate ?
Multumesc!