Am 20 de ani,sunt studenta la zi,anul 2 si l-am chemat in instanta pe tatal meu pentru pensia alimentara. S-a stabilit sa mi se trimita 73 lei lunar. Mi-a trimis aproximativ 7 luni,pentru ca am inteles ca i se opresc din pensia pe caz de boala pe care o primeste ( a declarat ca e singurul sau venit si ca mai are un minor in intretinere).De 3 luni nu am mai primit nimic. As vrea sa stiu cum sa procedez in continuare, sa primesc ceea ce mi se cuvine.Mentionez ca intre timp mi-am luat un job part-time,in contract salariul fiind de 186 ron /luna.
1. pensia de intretinere pe care o primeati era retinuta din pensia de boala a tatalui; este posibil sa fi incetat starea care a dus la pensionarea pe caz de boala a tatalui, situatie in care nu mai primeste nici pensie
2. daca lucrati, nu mai sunteti indreptatita sa primiti pensie de intretinere; nu are importanta faptul ca sunteti angajata cu norma intreaga sau redusa si nici salariul pe care il incasati.
Pensie intretinere
jully3tt3
Buna ziua !
Am terminat clasa a-XII-a si primesc pensie de intretinere de la tatal meu.Ma intereseaza daca primesc somaj mai pot primi pensie? Care este tipul ... (vezi toată discuția)