Avem o cabană în munți , pe care au construit părinții mei cu ajutorul meu. Am avut o soră , care a murit, dar nu a vrut niciodată să contribuie în nici un fel, nici la cheltuieli, nici la construcție,nici la reparații. Mama mea a murit de 14 ani și de atunci eu am avut grijă de casă și eu am plătit impozitul, chitanțele de atunci sunt pe numele meu și nici un fiu al sorei mele , nici tata nu au dat nici un bănuț și nici nu s-au interesat de casă. Anul trecut am avut ocazia și am făcut CF pt. casă pe numele meu, dat fiind faptul că pe vremuri nu s-a făcut pt. cabane Carte Funciare în zona respectivă ..Întrebarea mea este : Dacă tata moare , cei 3 fii ai sorei mele mai au drept la casă??????
Am facut acum doi ani o procura speciala prin care mi-am imputernicit fratele cu drepturi depline, adica sa decida in locul meu la firma care ne apartine 50-50 % si si ca persoana fizica sa decida in locul meu,daca sa vinda un apartament, sa intocmeasca acte legale etc. Intre timp m-am maritat ,si ma gandesc, ca daca aceasta procura speciala este valabil pana la revocare, daca patesc ceva,vorbesc de deces sa fiu mai clar, si in acest caz fratele meu este inputernicit sa faca totul in numele meu, sau aceasta procura ramane nevalida si sotia si copilul meu deci totul, daca vor sa vinda un apartament sau sa cumpere din bani mei?????????????