astept sa vad ce se intampla.
Sigur pentru asta este pentru ca asa au spus.Mi-au aratat hotararea consiliului local pe care am cautat-o si pe net,si intr-adevar cons din Craiova a votat aceasta sanctiune,este incredibil.Pentru trecere neregulametara nu este pentru ca au zis ca ei nu au competenta sa dea o amenda de circulatie.Preferam sa primesc pentru trecere neregulamentara, stiu ca este mai mica si as fi platit-o sincer pentru ca stiu ca am gresit eu,insa pentru doi pasi pe iarba nu vreau sa platesc 500 de lei,este o tampenie.
Buna ziua!
Azi am primit o amenda pentru calcat pe spatiu verde de la Pol.Comunitara Craiova, in urmatoarele circumstante.Am parcat masina pe o parte a strazii, iar eu trebuind sa ajung peste strada am traversat e adevarat neregulamentar peste refugiul acela dintre sinele de tramvai,unde este plantata iarba.Pe partea cealalta m-au asteptat domnii politisti care mi-au explicat ca in conformitate cu Hot. C.Local imi vor scrie amenda intre 500 si 1000 de lei.Suma mi se pare enorma si exagerata.M-au legitimat,mi-au luat datele,apoi mi-au zis sa plec la cursuri si ca pot reveni la sfarsit la postul lor sa vad proc.vb.Cand m-am intors acolo mi-au spus ca procesul l-au trimis deja,pt ca l-au intocmit in lipsa.Eu oricum nu aveam de gand sa semnez,ci sa contest amenda,dar vroiam sa trec o mentiune eventual, ca am sarit peste spatiul acela nu am calcat.As vrea sa stiu ce pot face acum,pentru ca voi contesta amenda.Mi se pare o suma exagerata pentru asa ceva.
Va multumesc!