avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate instalator1967

Activitate instalator1967

Buna ziua
In anul 2001 am fost condamnat la un an cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica peste limita legala.Ulterior am fost reabilitat, in prezent avand cazierul "curat" , nemaisavarsind nici o infractiune . Anul acesta am vrut sa-mi depun dosarul pentru obtinerea unui nou permis pantru categoria B . La depunerea acestuia la politie(am facut complet scoala de soferi,la fel ca o persoana care nu a avut carnet niciodata) mi s-au cerut si documente referitoare la infractiunea comisa in 2001 (hotarare judecatoreasca si dovada politie) -la fel ca unei persoane care nu este reabilitata- cu toate ca la dosar am anexat cazierul judiciar cu mentiunea "SOLICITANTUL NU ESTE INSCRIS IN CAZIERUL JUDICIAR".
In final , sensul reabilitarii nu este tocmai acela de a integra in societate o persoana care si-a ispasit pedeapsa si o buna perioada dupa aceea a demonstrat prin comportament si atitudine ca este reintegrat in societate ?
In viitor pot sa mai am "surprize" sa mi se ceara tot felul de acte cu privire la infractiunea comisa in anul 2001 cu toate ca am fost reabilitat ?