Buna seara..cum/ unde poate fi verificata validitatea stampilei unui ONG de catre o pers din afara ONG-ului?
Se poate ca un ONG sa aiba stampile cu forme diferite, toate cu aceeasi valoare?
Multumesc.
Buna ziua, as avea si eu o intrebare..legata nu chiar de dreptul de a semna peste "stampila rotunda", dar legata de valabilitatea stampilelor ONG urilor.
Am fost pana nu de mult membra intr-un ONG din care am fost exclusa..as zice eu "miseleste" in prima zi in care se derula efectiv proiectul la care muncisem cateva luni.
Dispozitia am primit-o prin email, iar stampila de pe ea este una micutza "Avizat". Pe contractul de voluntariat apare o stampila rotunda..cred ca 3 cm diametru...Am fost tentata sa consider ca dispozitia este "o gluma"...o decizie asupra careia se va reveni cu o confirmarea sau infirmare.
In conditiile in care semnatura de pe dispozitie este a presedintelui/ acesta sustine ca este a lui (desi prin comparatie, nu se aseamana cu cea de pe contractul de voluntariat) trebuie sa consider acea dispozitie ca avand calitatile unei disp finale?
Ma intereseaza intrucat dispozitia de incetare a activitatii putea fi contestata in termen de x zile..iar eu am asteptat sa primesc in mana un document care sa para "mai oficial". Nu ar fi trebuit sa se procedeze la trimiterea unui original catre mine?:confused:
Multumesc anticipat.