avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate pelicanu70

Activitate pelicanu70

am luat un credit de nevoi personale in anul2007.titular de credit mama,coplatitori tata si sora mea.asigurarea de viata a fost facuta pe soram-ea pt ca asa era politica bancii BCR atunci.dupa cca un an jumate mama a decedat in urma unui cancer foarte severiar pensia lui tata nu ii da posibilitatea sa mai plateasca pt ca are rata 620 iar pensie 568ron.intre timp sora mea nu mai lucreaza la locul de munca initial e in indemnizatie de crestere a copilului.am mers la banca am vorbit cu cei de acolo dar din pacate au ridicat din umeri ca nu au nici o solutie.am intirziat cu plata ratelor iar banca a cedat dreptul de creanta unei firme de recuperari care ne tot stresaza.care ar fi consecintele daca nu am mai plati ratele?cum ar recupera banca creditul?mentionez ca e credit de nevoi personale fara garantie iar tata si sora meanu au nimic pe ei!!!!!
Răspuns la discuția impacare amiabila
da am mers impreuna dar de la asigurari pentru ca nu a existat impact intre masini ne-au trimis la politie!la politie au spus ca daca constata ei ii suspenda permisul la tirist???
intr-o curba la stanga din fata vine un tir care intra pe contrasens putin il evit prind nisipul de pe margine sterg cu partea dreapta parapetii incerc sa pun frana derapez ma intorc si intru in parapeti frontal.tiru se opreste recunoaste ca a trecut pe contrasens ne intelegem amiabil merg a doua zi la asigurari fac actele iar agentul de la asigurari im-i spune ca am nevoie de proces verbal de constatare de la politie.#-o:-/