intr-o curba la stanga din fata vine un tir care intra pe contrasens putin il evit prind nisipul de pe margine sterg cu partea dreapta parapetii incerc sa pun frana derapez ma intorc si intru in parapeti frontal.tiru se opreste recunoaste ca a trecut pe contrasens ne intelegem amiabil merg a doua zi la asigurari fac actele iar agentul de la asigurari im-i spune ca am nevoie de proces verbal de constatare de la politie.#-o:-/
De acum inainte sa stim cu totii ,ca indifernt de incidentul rutier ar treb sa sunam la politie sa-i intrebam, pt ca ,cate capete atatea idei.Eu nu cred ca aveati nevoie de pr-vb de la polite ptr ca nici nu la-ti intocmit,treb doar sa competati amiabila,si sa demarati procedurile ptr a va repara dauna,pe asigurarea tirului.presupun ca v-ati dus impreuna cu tir-istul,cu RCA-ul lui in mana la soc de asig unde el era asig.
da am mers impreuna dar de la asigurari pentru ca nu a existat impact intre masini ne-au trimis la politie!la politie au spus ca daca constata ei ii suspenda permisul la tirist???
Ati lovit parapetul si de aceea trebuie incheiat proces verbal la politie.
De regula constatul se incheie cand sunt avariate doar cele 2 auto implicate si nu sunt vatamari corporale sau daune materiale asupra unor elemente exterioare auto: indicatoare, parapeti, garduri etc.