avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate fanescu

Activitate fanescu

Buna ziua, detin o casa pe care am inchiriat-o la o firma, pina in anul 2019 prin act notarial. Intre timp firma a plecat din locatie dar nu am fost la notar sa incheiem act aditional, iar acum nu mai dau de persoana respectiva. Cand am scos extras de carte funciara acest lucru apare in foaia de sarcini. Intrebarea mea este cum se poate face act aditional sau cum pot face sa iasa din foaia de sarcini faptul ca este inchiriata casa? Mentionez ca nu am decat un act cu firma respectiva referitor la utilitati (index contoare) in momentul plecarii. Nu pot da de administrator, i-am pierdut urma. Multumesc
Răspuns la discuția radiere auto
ideea era ca nu pot da de el. daca a plecat din tara sau a murit? in sfarsit...am sa merg asa cu ea si sa-mi plateasca el impozitul si radarele ca nu ma supar.
Răspuns la discuția radiere auto
total de acord...numai ca dosarul pentru schimbarea certificatului de inmatriculare TREBUIE sa contina viza de la financiar cum ca a fost radiata de pe vechiul proprietar si inregistrata pe noul proprietar. cel putin asa mi s-a spus. si tocmai aici intervine problema....pentru ca are o suma mai mare de dat (amenzi s.a.) si nu are "momentan" bani.
Discuție radiere auto
buna ziua. am cumparat un autoturism inmatriculat in romania, am facut la un ghiseu la politie un dosar cu contractul de vanzare-cumparare, copii de buletin si alte cereri tip, dupa care urma sa mergem la financiar sa faca vechiul proprietar radierea. el mi-a spus ca are niste probleme cu banii si ca daca pot sa-l astept o luna pina face radierea. am acceptat, lund toate actele (certif. inmatriculare, carte identitate, asigurare) si cele doua chei. acum nu prea mai dau de el, in sensul ca nu prea mai raspunde la telefon sau ma amana, desi nu cred ca e in interesul lui. as dori sa stiu cum pot eu sa-l fortez sa faca radierea, sau ce probleme as putea avea eu daca merg asa cu masina...adica pe numele lui.