Deci ce ma sfatuiti sa fac. Eu inca sunt la pat dupa 4 luni de la accident. Acuma o saptamana am scapat de ghips da nu am voie sa calc. Nu stiu ce sa fac pentru ca nu imi permit sa platesc un avocat si dupa sa pierd si procesu ca m-au secat medicamentele si spagile.
Buna ziua as dori sa stiu si eu daca pot castiga bani macar sa imi platesc spitalizarea de pe urma unui accident auto in care nu sunt vinovat, celalalt sofer adormind la volan si intrand in mine. Accidentul s-a intamplat acum 4 luni, eu am avut fracturi deschise la ambii genunchi si fractura deschisa la calcai. Nu am voie nici acuma sa merg si nu stiu cand o sa imi dea voie doctorul. Se poate ca la calcai sa am nevoie si de proteza. Celalalt sofer a murit dupa cateva zile de la accident. Mentionez ca nu am cum sa dovedesc cati bani am cheltuit pe operatii (spaga la doctori) si pe medicamentele. Daca este de ajutor eram intr-o masina a firmei asigurata CASCO la Omniasig. Celalalt nu stiu unde avea RCA. Imi pare rau daca nu am scris unde trebuie