avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate sava ioan mina

Activitate sava ioan mina

Mulțumesc pentru sfat,eu am depus de fiecare dată mai repede declarația 200, pentru că 220 mi-au spus că se completează numai la începutul activității. O să merg la serviciul de executare silită să văd ce zic
Am un PFA, în luna ianuarie am depus declarația 200 pentru a fi bază în stabilirea plăților anticipate pe 2013 (așa am procedat și anul trecut și s-a ținut seama de ea).În martie ANAF-ul îmi trimite decizia de impunere pe 2013, cu sume mult mai mari decât mă așteptam, au luat baza de calcul impunerea din anul anterior.Am întrebat între timp ce se întâmplă cu declatația mea 200,mi s-a răspuns că nu au fost lucrate pentru că programul de calcul nu funcționează.Nu am avut banii necesari să plătesc la 25.03, așa că în 15.04 am primit o somație și un titlu executoriu. Nu înțeleg de ce ANAF-ul nu a făcut compensare cu datoria care o avea la mine conform declarației 200 (această sumă ce trebuia să mi-o restituie era de trei ori mai mare decât suma datorată de mine ca plată anticipată) și de ce trebuie să să depun o contestație la titlul executoriu, când de fapt ei mai trebuie să-mi dea bani și nu eu. Poate îmi dă cineva un sfat mai bune despre ce am de făcut?