cine va da sfatul nuva da si collacu parcati masina in alt loc personalizare locurilor de parcare prin marcare cu vopsea nu stiu sa fie legala cereti autoritatilor la care platiti spatiul de parcare sa monteze camere de supraveghere incercati sa mediati cu inpricinati vorbiti cu sectoristul veti gasi pina la urma ac de cojocul chefliilor nocturni
eu VASI GHEORGHE MARIN nascut 5 091956 unicul fiu a lui vasi iosiv si ana tatal vasi florian decedat in 13 februarie 1963 bunic vasi iosiv decedar 1970 bunica decedata 1980 dezbat proces succesoral la ORADIA matusa renunta la mostenire la fel si varul care era tutore lafrati lui dupa rfvolutie am depus cerere de retrocedare abunurilor cu care au participat bunici la infiintarea CAPului dar am avut surprize mama mea avea certificat de propietate pe terenul care eu nu lam instrainat nici o data mentionez ca am un frate de mama nascut in 1968 in 2010 decedeaza mama fratele goleste casa parinteasce ce sanse am mentionez ca am dezbatut succesoral dar notar eliberat certificat mostenitor pe numele mamei mele ia figurind dupa nume pre cum fiica va multumesc anticipat