avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bancuta de la scara blocului in ce conditii poate fi ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bancuta de la scara blocului in ce conditii poate fi desfiintata?

Buna ziua,
Pe bancuta amplasata langa scara blocului se strang foarte multi tineri in fiecare seara, tineri care consuma alcool, mananca seminte si fac foarte multa mizerie si galagie. Am tot incercat sa trec cu vederea aceste aspecte, insa problema este ca locul meu de parcare (platit) este fix in dreptul bancutei, iar 3 persoane stau pe banca, alte 10 sprijinite de masina (unii chiar se intind pe capota). Deja am masina foarte zgariata de la cataramele si capsele pantalonilor iar usile au inceput sa flambeze. Plafonul masinii este un fel de bar pentru ca toate sticlele de bautura si pungile de seminte sunt depozitate pe el. Cu vorba buna nu se rezolva nimic, nici nu ma baga in seama. La autoritati nu am apelat pt ca sunt destul de razbunatori si nu as vrea sa-mi gasesc masina si mai rau decat este. Singura solutie pe care o vad in momentul de fata este desfiintarea bancii, sau mutarea ei putin mai departe de bloc si de locurile de parcare. Dvs ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: serpe66 , utilizator 15:53, 12 August 2013
Mutarea ei ar fi o solutie mai buna decat desfiintarea, asta pentru ca, odata aciuiti in acel loc, cu foarte mare greutate si cu o consecventa iesita din comun ii veti disloca de-acolo.
Ar fi bine daca v-ar mai ajuta si vecinii sau conducerea asociatiei, eventual politistul comunitar.

Noi am scos bancuta. In ciuda protestelor vecinilor. Acum e perfect.
Daca solutia aplicata a multumit parte dintre parti atat pe dvs cat si pe membri proprietari,
ramane in timp sa constatati daca si utilizatorii nocturni au primit cu satisfactie indepartarea locului de "party time"
Buna mikas,

Imi poti spune, te rog, cum ati procedat?
Ultima modificare: Marți, 30 Iulie 2013
holyshit1128, utilizator
Nu ati precizat concret statutul bancutei amplasate la scara blocului
Daca apartinea autoritatii publice locale,exista posibilitatea ca la eventual control,sau sesizare,sa se aplice sanctiune

Alte discuții în legătură

Banca din fata blocului truscamonika truscamonika In fata blocului pensionarii au montat o banca aici isi petrec mare parte din timp , supraveghind tot ce se mai intampla prin bloc (cine s-a mai mutat, cine se ... (vezi toată discuția)
Cum se poate reloca o banca care este foarte aproape de apartament? ovidiu b ovidiu b Buna ziua ! Locuiesc in Deva si am o problema care nu cred a fi singulara. Ironia este ca zona este una destul de linistita iarna sau atunci cand vremea nu ... (vezi toată discuția)
Banci in spatele blocului . davidescucostel davidescucostel Buna ziua Am nevoie de niste \\"povete \\" din partea celor care au mai avut de- a face cu asa ceva , si anume : In spatele blocului , intr-o zona ... (vezi toată discuția)