avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... BANCA DIN FATA BLOCULUI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

BANCA DIN FATA BLOCULUI

In fata blocului pensionarii au montat o banca aici isi petrec mare parte din timp , supraveghind tot ce se mai intampla prin bloc (cine s-a mai mutat, cine se mai cearta, cine are musafiri )
Ce faci insa cand, din cauza caldurii, esti nevoit sa adormi cu geamul deschis iar in fata blocului este o galagie infernala? In fiecare noapte pensionarii sunt inlocuiti pe banci de catre adolescenti care mananca seminte, injura si vorbesc foarte tare (am observat ca adoloscentii au mari probleme cu auzul; indiferent cat de aproape sunt ei trebuie sa tipe unul la altul pentru a se auzi ). Ghinionul este mai mare pentru cei care stau la parter si etajul 1 care se simt ca si cum ar avea pe cineva cu ei in camera. Pentru ceilalti… cu cat stau mai sus, cu atat zgomotul pe care il aud din casa este mai mic.
Evident, a doua zi cand pleci de acasa, la iesirea din bloc, calci pe un „minunat” covor de coji de seminte, ambalaje si cutii de bere.
Cum se poate obtine o aprobare pentru desfiintarea bancii , pentru ca pensionarii sus mentionati , nu sunt de acord cu acest lucru ?
Pentru cei ce fac galagie noaptea, puteti chema politia . Dupa 2-3 amenzi primite se vor linisti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati precizat statutul bancii
Sunt cazuri in care autoritatea locala "planteaza" banci sunt situatii in care proprietarii gospodari fie isi confectioneaza banci,fie le procura prin diferite cai din alte spatii
Impotriva neajunsurilor cauzate de zgomot,opereaza dispozitiile l nr 61/1991 republicata
Referitor la "urmele" prezentei utilizatorilor bancii,tine de educatie....
Daca,utilizatorii bancii sunt din imobil,se poate ca in cadrul comitetului executiv sa se dispuna masura concreta-afisata la loc vizibil, astfel incat in cazul in care intentionat se prodiuce murdarie,nu se mentine curatenia in partea comuna,persoanele responsabile,
urmeaza sa le fie impuse in lista de intretinere contravaloare curatenie
Banca a fost adusa de undeva si plantata in fata blocului de doi pensionari , dar nu pensionarii fac murdarie si galagie ci o trupa de 5-6 -7 tineri si tinere , care nu locuiesc in bloc .

Am chemat de 2 ori politia , tinerii au fugit si a doua zi am fost amenintata tot de ei ca-mi vor sparge termopanele .
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
Adriantot, moderator
Daca banca a fost amplasata pe domeniul public fara autorizatie puteti sa sesizati compartimentul specializat din cadrul Politiei locale.
Buna ziua
Am si eu o intrebare referitor al treaba asta: o masa cu 2 banci a fost plantata de catre asociatia de proprietari, acum multi ani. Intre timp, in jurul ei s-au facut locuri de parcare de la ADP. Presedintele Asociatiei, precum si alti locatari, doresc desfiintarea acesteia si sa se faca un loc de parcare in locul ei, deoarece se strang mizerii, e galagie, se bea acolo, etc. Ideea e ca ei vor sa o desfiinteze, dar nu stiu cum. Asa ca mi-au dat mana libera sa fac demersurile legale, sa demolez masa respectiva si sa obtin un loc de parcare, deoarce nimeni nu vrea sa faca treab asta, desi toti vor sa o desfiinteze. Ce fel de cerere trebuei sa fac si unde?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum se poate reloca o banca care este foarte aproape de apartament? ovidiu b ovidiu b Buna ziua ! Locuiesc in Deva si am o problema care nu cred a fi singulara. Ironia este ca zona este una destul de linistita iarna sau atunci cand vremea nu ... (vezi toată discuția)
Bancuta de la scara blocului in ce conditii poate fi desfiintata? holyshit1128 holyshit1128 Buna ziua, Pe bancuta amplasata langa scara blocului se strang foarte multi tineri in fiecare seara, tineri care consuma alcool, mananca seminte si fac foarte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, povestea se intampla in bucuresti in sectorul 3, cand ... Gabriella& Gabriella& Buna ziua, povestea se intampla in Bucuresti in sectorul 3, cand ne-am mutat prin anul 2003 era liniste, de cativa ani nu mai este, in lateralul blocului in ... (vezi toată discuția)