avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se poate reloca o banca care este foarte aproape ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se poate reloca o banca care este foarte aproape de apartament?

Buna ziua ! Locuiesc in Deva si am o problema care nu cred a fi singulara. Ironia este ca zona este una destul de linistita iarna sau atunci cand vremea nu este chiar potrivita pentru a folosi banca. Ce faci insa cand, din cauza caldurii, esti nevoit sa adormi cu geamul deschis iar in fata blocului este o galagie infernala? In fiecare noapte pensionarii sunt inlocuiti pe banci de catre adolescenti care mananca seminte, injura si vorbesc foarte tare (am observat ca adoloscentii au mari probleme cu auzul; indiferent cat de aproape sunt ei trebuie sa tipe unul la altul pentru a se auzi) sau chiar se drogheaza . Ghinionul este mai mare pentru cei care stau la parter care se simt ca si cum ar avea pe cineva cu ei in camera. Pentru ceilalti… cu cat stau mai sus, cu atat zgomotul pe care il aud din casa este mai mic.
Evident, a doua zi cand pleci de acasa, la iesirea din bloc, calci pe un covor de coji de seminte, ambalaje si cutii de bere. Cum se poate reloca o banca care este foarte aproape de apartament mai precis chiar pe coltul blocului unde am dormitorul? Ma repet, ma intereseaza relocarea nu ridicarea definitiva a bancii!!! Nu o data am sesizat prin 112 autoritatile si in afara faptului ca persoanele au fost dispersate din acea locatie nu s a intaplat nimic! Mentionez faptul ca am vorbit cu vecinii de coloana si de la parter pana la etajul 4 toti sunt de acord cu relocarea !
Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat ! Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:00, 29 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reclamanti in scris la politie si la Primarie ca sunteti deranjati de tinerii care se strang la bancuta . Obtineti acordul a jumatete plus 1 din locatarii blocului dvs. si repetati plangerile , solicitand desfiintarea bancutei . In ultima instanta o ridicati de acolo .
e complicat pentru ca banca deserveste 2 scari de bloc....dar suntem deranjati doar 8 apartamente! multumesc pentru raspuns !
Nu mai sunati la 112, pentru ca de fapt nu este nicio urgenta. Sunati la Politia Locala pana se vor satura. Daca nu se iau masuri, mergeti in audienta la seful lor.
Observ totusi ca nu sunteti nici pentru relocare - cum de fapt cereti in titlul topicului... Adica ori - ori...
ucces!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca din fata blocului truscamonika truscamonika In fata blocului pensionarii au montat o banca aici isi petrec mare parte din timp , supraveghind tot ce se mai intampla prin bloc (cine s-a mai mutat, cine se ... (vezi toată discuția)
Parc si banci langa bloc vlad_mihai vlad_mihai Buna ziua , langa apartamentul in care m-am mutat recent se afla un fel de loc de joaca pentru copiii la maxim 5 metri de geam , eu ... (vezi toată discuția)
Nu mai putem sa dormim ionescualx ionescualx buna seara! am o problema si sper sa ma ajutati .. locuim la parterul unui bloc in care se obisnuieste ca de la orele 17 sa se stranga sub geam tot felul de ... (vezi toată discuția)