buna seara! am o problema si sper sa ma ajutati .. locuim la parterul unui bloc in care se obisnuieste ca de la orele 17 sa se stranga sub geam tot felul de indivizi de la celelalte scari care stau pana la orele 21-22 si uneori pana la 2 dimineata. nu pot sa va reproduc limbajul, gesturile( scuipat, injurat) mizeria, coji de seminte bere sucuri de la baraca din stanga scarii.. avem un baietel de 4 ani care adoarme in jur de 20 si care este trezit de f multe ori de rasetele lor si mai ales de fumul de tigara care intra in casa. fiind vara nu putem sta cu geamurile inchise. am facut investitii: am pus termopane, degeaba, am mai dat o caruta de bani acum si am pus rulouri , poate se aude mai putin. mentionez ca in ultima luna am iesit si i-am rugat frumos sa plece, uneori au facut-o , uneori nu. in seara aceasta, au fost f violenti verbal, m-au facut taranca , proasta, nebuna, ca n.am servici si stau pe la geam sa ascult ce vb ei si ca nu le pot face nimic ca ei pot injura si pot fuma cat vor sub geamul meu,ca nu e blocul meu si ca sa chem si politia, ca au voie pana la 22 sa faca scandal. eu le-am vb frumos, dar au depasit orice limita a bunului simt. lucrez de dimineata pana seara, si credeti-ma , cand ajung acasa, vreau sa stau si eu putin cu copilul meu si sa ma odihnesc, dar nu se poate.. in aceste conditii, ce se poate face? va multumesc
Cel mai recent răspuns:
johnpescar , utilizator
14:23, 4 Septembrie 2013