Nu sunt situatii depuse de 3 ani , nu sunt impozite platite de 3 ani , si srl-ul figureaza la onrc inca in stare de functiune. Ce ramane de facut si care e cea mai eficienta cale de a inchide societatea ,sau mai bine spus de a face demersul ?Mentionez ca activitatea a fost minima si vreau sa radiez firma iar datoriile sa le platesc esalonat! Cu ce sa incep?Ce trebuie sa evit: declararea starii de insolventa din partea onrc dat fiind faptul ca nu sunt depuse situatii de atata vreme sau este mai eficient sa declare firma starea de insolventa pana la achitarea datoriilor? Vreau sa inceteze penalizarile si stagneze taxele ca in tot acest rastimp sa depun situatii si sa platesc eventual din taxe!. Cu cine sa iau legatura mai intai: cu circa financiara sa aflu datoriile?Si dupa ce le aflu si o sa-mi pun mainile in cap ,ce pot face ca sa o radiez inainte sa atrag atentia statului asupra creantelor ce le are asupra mea in mod direct ca si persoana fizica dat fiind faptul ca sunt administrator? Va rog nu evitati ! Va multumesc!
Anul trecut in decembrie am mers la o contabila sa aflu ce e de facut pentru a fi cu actele societatii la care sunt administrator in regula ,relatand faptul ca am pierdut relatia cu vechea contabila ,ce nu a mai depus situatia financiara de 2 sau 3 ani poate ,timp in care firma era suspendata! In principiu ideea e ca m-a trimis la circa financiara sa aflu situatia in care sunt cu platile si taxele ,si datoriile erau de zeci de milioane, fapt pentru care o persoana care lucra acolo 'm-a ajutat' si mi-a redus cheltuielile,adica taxele si amenzile cerand bani mai putini ! Eu i-am dat ,insa ce nu stiu este daca se poate face acest lucru sau m-a pacalit,pt ca nu mi-a dat niciun act doveditor ,adica chitanta sau altceva ,si nici nu m-am mai dus sa ma interesez!Ce credeti ca s--a intamplat?