Multumesc mult pentru toate raspunsurile. Mai am ceva nelamurit: Cand am obligatia sa ma intorc sa depun cererea de incetare a suspendarii CIC si sa depun cererea de incetare a CIM cu acordul partilor? Inainte sa implineasca copilul 2 ani sau imediat dupa (de a doua zi). Cu cartea de munca cum ramane? Trebuie sa fac eu o cerere scrisa catre ei sa imi elibereze personal cartea de munca?
Multumesc mult inca o data. M
Multumesc,
Care varianta credeti ca e mai benefica pentru mine? Oricum daca imi dau demisia si vor vrea sa o fac cu preaviz (ceea ce nu cred) , din cate stiu eu vor trebui sa ma plateasca pe perioada preavizului, nu?
M
In ianuarie fiul meu implineste 2 ani. Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in CIC (si unde am si cartea de munca). Inainte de a intra in CIC am facut cerere scrisa prin care am solicitat intrarea in CIC cu varsta de pana la 2 ani. Cum sa procedez? Trebuie sa ma intorc inainte de ziua copilului si sa imi dau demisia sau nu trebuie sa ma justific ci doar sa fac o cerere la sediul firmei pentru eliberarea cartii de munca? Si aste e tot? Vreau sa procedez conform legii in vigoare. Multumesc din suflet, M