Buna seara! Sunt cadru militar si acum 5 luni am intrat in comisia de judecata si am primit ca sanctiune , amanarea in grad de la 1-2 ani. Si acum urmeaza sa intru iar in consiliu de judecata din cauza neprezentarii nemotivate din punctul lor de vedere la serviciu, cu toate ca eu am o adeverinta medicala de la stomatolog, eu avand o problema dentara, din care reiese ca am repaus la domiciliu in cele 2 zile de neprezenta. Dupa cele 2 zile m-am internat in spital neputand ajunge la medicul de familie de la unitate pentru a depune acea adeverinta din care reiesea motivarea celor 2 zile lipsa de la serviciu. Neputand ajunge la serviciu, pentru ca eram internat in spital, am considerat ca dupa externare este normal sa ma duc la medicul de familie de la unitate cu acea adeverinta medicala si concediu medical. Acum am fost introdus in consiliu de judecata pe motiv ca nu m-am prezentat cu adeverinta medicala in timp de 24 de ore.Inca o data va specific ca eu nu m-am putut prezenta pentru ca nu am stiut ca trebuie in 24 de ore. As dori sa stiu ce decizie se poate lua in consiliul de judecata in aceasta situatie, tinand cont si de faptul ca eu am mai fost o data sanctionat cu amanarea in grad? Va rog sa-mi raspunde-ti ,daca se poate , urgent!