Indiferent ce suma ar cere,eu nu am de unde sa ii dau,nu am serviciu momentan si nici nu cred ca ar ajuta asta sa ii pot da cat cere el.De ce plec din casa?Pai nu e de acord sa stau casatorita acolo,si nu pot lasa copii singuri .Daca depun eu partajul in instanta ce sanse am?
Imi cer scuze ca nu am apucat sa scriu tot,am fost intrerupta de cel mic,copii inainte de toate.
Am divortat de 2 ani,in urma divortului am ramas cu doi copii minori.Acum fata e majora si minor am doar pe cel mic in varsta de 11 ani aceasta luna.Apartamentul in care stau este facut impreuna cu fostul sot cu care am convietuit 20 de ani.A facut un credit de nevoi personale cat timp am fost impreuna,apoi a mai facut 2 fara sa fiu eu de acord .Amandoi ne-am recasatorit.El s-a mutat la sotia lui in acelasi bloc si scara.As dori sa fac partajul si el nu vrea,nu vrea sa vindem si imi cere mie sa ii dau bani pentru cat a platit el la credit.Spune sa lasam copiilor tot dar sa nu vindem.Nu stiu cum sa fac.Mentionez ca nu sunt angajata si cat timp este el plecat stau la apartament cand vine stau unde gasesc sau despartita de al doilea sot.Cum ar fi bine sa procedez?
Mentionez ca si la pensia alimentara a intarziat 1 luna jumatate,as putea cu un executor sa il oblige sa fie corect cu pensia?
Multumesc mult
eu sunt de acord sa se vanda si sa se imparta banii ,asa eu plec cu copii in alta parte,dar el nu vrea sa vanda,a zis ca daca inaintez el o sa ma scoata datoare pe mine si nu o sa iau mai nimic
Am si eu o intrebare ,sunt casatorita de 3 luni si am stat in casa parintilor mei decedati cu sotul.Mentionez ca parintii mei au murit inainte de casatoria mea.Am facut succesiunea dupa mama ,acum urmeaza dupa tata.suntem 3 mostenitoare,Eu am intrat cu acordul lor sa stau acolo o perioada,In momentul cand m=am certat cu sotul si nu i=am dat voie sa mai intre acolo ,a spart usa si a intrat,am venit cu martor,am sunat la politie dar mi s-a spus k e bun comun si nu pot depunde plangere impotriva lui decat dupa divort.Ce ma sfatuiti?exista o lege care sa ma ajute?
va multumesc anticipat