avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate eduard62

Activitate eduard62

Răspuns la discuția Cerere de demisie
Finalul acestei intamplari s-a derulat pe 28.mar.2010. Mi s-a propus si am acceptat incetarea CIM cu acordul ambelor parti. In compensatie am primit o "prima" echivalenta cu 6 salarii brute. Intre 7 dec 2009 si 28 mar 2010 am ajuns sa apelez si la un avocat specializat in acest tip de probleme. Am avut nevoie de aproape o luna sa-mi revin (in special psihic), dar acum am gasit de lucru la o alta firma cu un profil asemanator si unde atmosfera de lucru este cu totul alta.
In acest interval, cativa fosti colegi care nu au suportat presiunea au demisionat.
Multumesc pentru informatiile si sfaturile initiale, care au constituit "bula de aer" de care aveam nevoie la acel moment, si care mi-a permis sa imi construiesc apararea cazului. Sper sa nu mai ajung in situatii similare si nu doresc nimanui acest lucru.
Firma la care sunt angajat cu CIM pe perioada nedeterminata imi solicita demisia. Acest lucru mi-a fost transmis de un avocat angajat de firma, dar nu mi s-au precizat motivele si nici nu am avut posibilitatea de a ma apara. Urmare refuzului de a da curs acestei solicitari am fost informat ca voi suporta consecintele. Cum ar trebui sa procedez in continuare, mai ales ca suntem in prag de sfarsit de an si in plina criza?