avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Activitate Linxu

Activitate Linxu

Răspuns la discuția 2 Probleme minore sper
Multumesc mult pentru ajutor .
Răspuns la discuția 2 Probleme minore sper
Cumva sti ce lege sa caut , ca sa nu fac demersurile aiurea , sa vad exact daca sa o scad pensia sau nu .

Oare in citatie sau cum io zice definitiva prin care am divortat scrie ceva de program de vizita , eu nu am vazut nimic , din cauza asta sunt nelamurit in legatura cu vizita , ca nu as vrea sa ma rog de ea , vrei sa imi dai fata azi la mine .... , a nuu blabla bla ( ca sa nu iste nervi is certuri ) , multumesc
Buna ziua , am si eu 2 probleme , 1. - sunt divortat , platesc pensie alimentara , am omis sa o platesc cateva luni , ok vina mea , fosta sotie ma dat in judecata ok si cu asta , luna asta am sa achit totul sa fiu la zi , este vreo posibilitate sa micsorez pensia alimentara ?, cum se calculeaza ea ?, cui ma adresez ?( la instanta presupun ),
2. - fetita are 2 anisori , normal sta la ea , nu am fost sa o vizitez decat de cateva ori , merg foarte rar, mama o vede mai des , acum cred ca daca as vrea si sunt sigur sa o iau la mine acsaa, fosta nu cred ca ar vrea ar gasi scuze , asa , cui ma adresez pt a face un program sau cum so numi pt viteze , adica sa o iau la mine si o aduc inapoi , din momentul asta am sa fac posibilul sa stie si ea ca are tata , mie rusine ca de 2 ani nu stie asta , scuze , multumesc pt ajutor .