Buna ziua,
In perioada 2003-2007 am urmat cursurile unei Facultati de stat din Iasi,la zi.In ultimul semestru al ultimului an,din motive personale,nu am putut sa sustin o restanta la o materie.Am luat legatura cu secretariatul Facultatii zilele astea si mi s-a comunicat ca pentru aceasta singura restanta,si pentru ca au trecut 7 ani de la inceperea studiilor, acestea nu mi se mai recunosc si trebuie sa reiau cursurile de la anul I.Mentionez ca am platit toate taxele integral.
Intrebarea mea este daca acest lucru este legal si daca mai pot face ceva in aceasta privinta.
Nu stiu ce dovezi ar putea avea ei ca am fost platit pentru aceasta clauza intrucat nu era precizata nici o suma in textul respectiv si in plus niciodata nu am semnat un stat de plata nici pentru salariul de drept si in nici un caz pentru vreun ban preimit pentru respectivul act.
Multumesc.
Buna ziua,
In momentul cand am semnat CIM am semnat si o clauza separata in care era stipulat ca nu am voie sa ma angajez la o firma concurenta timp de cinci ani de zile dupa incetarea CIM.In aceasta clauza mai era trecut si faptul ca in cazul nerespectarii clauzei sunt obligat sa platesc firmei angajatoare suma de 10000 euro.Mentionez ca in actul aditional nu erau trecute aria geografica unde nu am voie sa ma angajez,tertii la care nu am voie sa ma angajez,activitatile pe care nu am voie sa le desfasor si nici nu am fost platit pentru aceasta clauza.
As vrea sa-mi spuneti va rog frumos daca aceasta clauza este legala.
Multumesc