avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Facultate de stat din Iasi vs Legea Invatamantului
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Facultate de stat din Iasi vs Legea Invatamantului

Buna ziua,
In perioada 2003-2007 am urmat cursurile unei Facultati de stat din Iasi,la zi.In ultimul semestru al ultimului an,din motive personale,nu am putut sa sustin o restanta la o materie.Am luat legatura cu secretariatul Facultatii zilele astea si mi s-a comunicat ca pentru aceasta singura restanta,si pentru ca au trecut 7 ani de la inceperea studiilor, acestea nu mi se mai recunosc si trebuie sa reiau cursurile de la anul I.Mentionez ca am platit toate taxele integral.

Intrebarea mea este daca acest lucru este legal si daca mai pot face ceva in aceasta privinta.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Erasmus - un esec pentru mine deliushcki deliushcki Am fost plecata cu bursa ERASMUS primul semestru al acestui an universitar.Din pacate nu a fost o experienta reusita asa cum ma asteptam , din nenumarate ... (vezi toată discuția)
Diploma de bac retinuta la facultate frampolarbear frampolarbear In 2008 m-am inscris la o universitate de stat, am urmat cursurile in primul semestru, chiar am participat si in sesiune la cateva examene, am platit prima ... (vezi toată discuția)
Legalitate facultatea spiru haret privind restantele anaghionoiu anaghionoiu Buna ziua, Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica Spiru Haret si am cerut de la secretariat un certificate de absolvire fara licenta care ... (vezi toată discuția)