Buna ziua,
Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica Spiru Haret si am cerut de la secretariat un certificate de absolvire fara licenta care imi era necesar la angajare. Cele de la secretariat mi-au comunicat ca nu imi pot emite acest certificate deoarece nu sunt absolventa, ci repetenta pentru ca am doua restante, si ca ar trebui sa repet ultimul an de studiu. As dori sa stiu daca este legal sa repet ultimul an de studiu la facultate deoarece am doua restante, una in anul II si una in anul IV? la facultate mi s-a comunicat ca este data lege de la ministerul educatiei (stiu doar articolele 34/2011 sau 44/2012) precum ca cei care au o restanta repeta ultimul an de studiu. Am cautat legea aceasta, dar nu am gasit-o, in schimb am gasit pe site-ul facultatii un regulament intern in care se specifica, citez: "studentii care nu au obtinut numarul de credite necesar promovarii anului de studiu, respective 30 de credite de studii transferabile, sunt declarati repetenti si pot repeta, la cerere, anul de studii respective, cu plata taxelor de scolarizare aferente."
Mentionez ca am terminat facultatea in anul 2011 (am studiat 4 ani, respective 2007-2011), deci restanta pe anul II era in anul universitar 2008/2009 nicidecum in 2011 cand mi-au spus ei ca s-a dat legea de la minister. este legal acest lucru? restantele pe care la am sunt la practica.
Multumesc anticipat