am o nelamurire, sunt absolventa a unui liceu, nu profil pedagogic, dupa care am urmat si absolvit cursurile Scolii Postliceale Colegiul Pedagogic "Ghe. Lazar" din Cluj - Napoca, specialitatea educatoare - invatator, cu durata de scolarizare de 3 ani si am promovat examenul de absolvire, (am citat de pe certificatul de absolvire), apoi am absolvit cursurile facultatii de Sociologie - Psihologie, din Bucuresti, programul de studii Psihologie, forma de invatamant ZI, durata 3 ani, 180 credite transferabile, din cadrul Universitatii Spiru Haret, plus modulul psihopedagogic. lucrez ca invatatoare. intrebarea mea este: CUM TREBUIE SA FIU INCADRATA DIN IANUARIE 2011 SI CUM TREBUIA SA FIU INCADRATA DIN SEPTEMBRIE 2010 PANA IN PREZENT? va multumesc anticipat!
Buna ziua, La multi ani!
Conform art.2, alin.2, al OUG 3235/2010, de la 1 sept.2010, trebuia sa te incadreze INSTITUTOR.(nu este corect, dar este legal, cei in cauza stiu despre ce vorbesc...)
De la 1 ian.2011, nu stiu exact, se pare ca profesor, asta daca iti vei rezolva(in instanta) problema eliberarii diplomei(adaca esti absolventa 2008, 2009, ID)
Acelasi lucru...putin cosmetizat.Sa dea D-zeu sa vi se elibereze diplomele si sa nu ....carcoteasca ISJ-ul.Adica, nu prea e posibil sa studiezi la zi, la Bucuresti:oops: si sa si lucrezi in acelasi timp.La 600 km....Noi stim foarte bine ca tot acea forma , in aceeasi locatie :pleasantry:a fost, dar, repet, sper ca macar pentru generatia 2010 sa fie bine