Va spun mai mult decat Multumesc frumos! asta, oricum nu ma va scuti in a face cateva sute de km dar, stiu ca nepasarea intotdeauna te va costa. Multumesc inca odata!
Buna ziua!
Din ceea ce stiu eu, buniciul sotiei(titularul defunct) a avut acea suprafata de teren din tata in fiu dar a fost supusa colectivizarii pana la aparitia L.18/1991 cand a fost repus in posesie dar, pe o alta locatie decat cea initiala.
Si uite asa, se poate pune o femeie batrana pe drumuri....
Din pacate, nu stiu cum "suna" acea cerere invocata de catre reclamant, mai mult - postasul care i-a adus citatia i-a spus soacrei mele ca nu poate sa-i inmaneze citatia, nefiind pe numele ei.
Multumesc pentru raspuns dar, as fi vrut sa stiu daca reclamanta este indreptatita sa faca acea cerere de anulare a titlului, motivat de faptul ca titularul terenenului(acum decedat) nu a fost cu nimic vinovat atunci cand a acceptat atribuirea si punerea in posesie cu acel teren, fostul amplasament ce i s-ar fi cuvenit fiind atribuit unei alte persoane la acea data.
Mai exista o intrebare: Comisia de aplicare a L.18 de la acea vreme era obligata sa-l puna in posesie pe defunct pe vechea locatie avuta cu suprafata de teren?
De la bun inceput precizez ca imi cer scuze daca am postat aceasta speta acolo unde nu-si are locul.
Rog sa ma ajutati intr-o problema ivita de curand.
Soaca mea, femeie batrana si necajita a primit o citatie acasa pe numele avut anterior casatoriei, prin care o anumita persoana o chema in judecata in vederea anularii unui titlu de proprietate pentru o suprafata de teren extravilan, atribuita conform L.18/1991 plus daune
Titlul de proprietate este pe o suprafata de un ha si este pe numele tatalui soacrei mele, in prezent decetat. In urma decesul proprietarului nu s-a facut mostenirea.
Suprafata de teren este extravilan (teren arabil) a fost atribuita de cei din Comisia pentru aplicarea L.18/1991.
Precizez punerea in posesie si atribuirea acelui titlu de proprietate nu s-a facut pe fostul amplasament ci in alta parte iar cei care vor anularea titlului de proprietate au avut candva posesia acelui teren, in acel loc iar acum il revendica
Intrebarea mea este: Ce ar trebui sa faca soacra mea in acest caz, termenul citatiei fiind pentru cateva zile? Multumesc