avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate louise

Activitate louise

Buna ziua!

Apartamentul pe care il detinem ( contract din sept.2000 si PV receptie ian.2011) era scutit de la plata impozitului timp de 10 ani. Pe anul 2010 nu am depus documentele necesare pentru scutirea de impozit si acum (2011) am fost pusi in situatia sa platim impozitul aferent anului 2010 plus penalizari. Ca cetateni satui de stat am platit desi nu mi se pare corect. In situatia data mai putem face ceva? Va multumesc!
Răspuns la discuția titlu executoriu impozit anual
din ceea ce mi-ati scris dumneavoastra inteleg ca "sunt buna de plata" chiar daca nu am primit nici o instiintare din partea dumnealor.
Eu am depus fisa fiscala la organul abilitat de pe raza sectorului unde locuiesc.
Daca au aparut aceste discrepante de ce nu am fost instiintata de catre organul fiscal de pe raza sectorului unde locuiesc (sectorul 5)
Răspuns la discuția titlu executoriu impozit anual
va multumesc pentru amabilitatea cu care mi-ati raspuns si va urez o seara frumoasa
Răspuns la discuția titlu executoriu impozit anual
am uitat sa mentionez ca ultima decizie de calcul accesorii este din data de 14.01.2009.
Răspuns la discuția titlu executoriu impozit anual
Buna seara

Va multumesc de rapiditatea cu care mi-ati raspuns.
Ei mentioneaza in titlul executoriu ca exista decizii de impunere, decizii de care eu nu am cunostinta(adica nu mi-au fost transmise.) . Apare o decizie de impunere(23.03.2004 ) iar restul de 9 sunt decizie calcul accesorii(????). Nu inteleg de unde apar aceste diferente. Incepand cu anul 2002 eu am depus fisele fiscale la sectorul 5. Nu mai am legatura cu AFP sector 3.
Buna seara!

Astazi am primit de la A.F.P. sector 3 o somatie insotita de un titlu executoriu prin care sunt somata sa achit o suma care reprezinta 'diferenta de impozit anual de regularizat' - din 2004. Mentionez ca din 2002 nu mai locuiesc in sectorul 3 ci in sectorul 5 si toate fisele fiscale au foast depuse la sectorul 5. In plus in aceasta perioada 2004-2009 nu ma primit nici o instiintare de plata din partea celor de la AFP sector 3. V-as ruga sa ma sfatuiti ce am de facut in situatia data. Mentionez ca somatia si titlul executoriu au sosit ca o simpla scrisoare.