avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate s.catalin

Activitate s.catalin

Răspuns la discuția garantia imobiliara in vanzari
Va multumesc pt. ca ma-ti ajutat cu aceasta poblema dar firma "X" nu a dat faliment si nu a inchis firma inca mai functioneaza,a inchis magazinul dar mai are un bar cu acelasi nume, inca mai are activitate.Am facut cerere sa-mi elibereze garantia dar nu vor sa-mi raspunda in scris, ce ma sfatuiti? Va multumesc.
s.catalin a scris:

Colaborarea cu aceasta firma"X" era deja cand eu am venit in firma,nu eu am inceput colaborarea.Valoarea biletului la ordin este mica 600lei
Colaborarea cu aceasta firma"X" era deja cand eu am venit in firma,nu eu am inceput colaborarea.
Am si se o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu garantia imobiliara,am lucrat agent vinzari in cadrul unei firme unde am girat cu casa dar in contratul de garantie este prevazut faptul ca se garanteaza" eventualele pagube pe care le voi cauza ".Aceasta firma a fost inchisa si prin urmare nu vor sa-mi elibereze ipoteca pentru faptul ca o firma cu care am lucrat "X" a eliberat un bilet la ordin care a fost refuzat la banca.Fitma "X" a fost data in judecata si a fost castigata dar firma la care am lucrau nu doreste se angajeze un executor pentru recuperarea prejudiciului,ce ma sfatuiti sa fac.......va multumesc.