In urma prelungirii abonamentului ... am primit gratuit un modem pt internet cu posibilitatea returnarii in 30 de zile. Dintr-o omisiune am depasit cele 30 de zile cu 1 zi si nu am mai putut returna acest modem, intrand sub incidenta platii contractuale. Modemul si cartela aferenta sunt sigilate intrucat nu le-am folosit. Cei de la compartimentul rezilierii mi-au comunicat ca nu pot renunta la abonament decat daca platesc o taxa de reziliere, care este destul de mare. Credeti ca exita vre-o posibilitate "sa scap" de acest contract. O sa va trimit si contractul scanat , poate reusiti sa ma ajutati cu ceva.
Ma multumesc
Ma scuzati, cred ca v-am indus in eroare.
In prezent sunt somer. As vrea sa devin consultant de asigurari pentru incheierea de asigurari. Ma interesa daca voi mai beneficia in continuare de indemnizatia de somaj.
Buna ziua
Am si eu o nedumerire
Daca sunt consultant de asigurari si intocmesc asigurari, dar nu in fiecare luna, beneficiez de indemnizatie de somaj? Sa zicem ca veniturile din asigurari depasesc jumatate din cuantumul indemnizatiei de somaj, dar nu sunt sunt realizate in fiecare luna