Buna ziua. Am o firma cu profil de comert cu ridicata in Cluj, nu am contact direct cu clientii, deoarece efectuam distributia produselor cu masini proprii. Caut sa inchiriez un spatiu (la casa) pt depozit si birou, am inteles cu toate ca nu fac comert direct cu clientul pe fata locului, (facturam apoi livram) , am nevoie de autorizatie de functionare de la primarie precum si orar. Cererea mea a fost respinsa, deoarece spatiul pe acte nu figureaza cu destinatie de "spatiu comercial",cu toate ca este amenajat ca atare. Va rog sa-mi spuneti ce as putea face inafara de faptul sa schimb destinatia imobilului (sugerat de catre primarie) ceea ce costa ft mult....
Buna ziua, as dori sa aflu daca exista vreo lege care sa spuna exact cate locuri de parcare sunt obligati constructorii sa amenajeze pe nr. de apartamente/ 1 bloc. La noi sunt 900 de apartamente si 200 de locuri de parcare, cei carora nu le-au mai ramas locuri, sunt nevoiti sa parcheze la mai mult de 1 km de bloc, pt ca propritarii au ingradit tot terenul lor ca nimeni sa nu poata parca pe marginea drumului, fiind terenul lor "privat". Va rog din suflet sa-mi raspundeti.