avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... LOCURI DE PARCARE
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

LOCURI DE PARCARE

Buna ziua, as dori sa aflu daca exista vreo lege care sa spuna exact cate locuri de parcare sunt obligati constructorii sa amenajeze pe nr. de apartamente/ 1 bloc. La noi sunt 900 de apartamente si 200 de locuri de parcare, cei carora nu le-au mai ramas locuri, sunt nevoiti sa parcheze la mai mult de 1 km de bloc, pt ca propritarii au ingradit tot terenul lor ca nimeni sa nu poata parca pe marginea drumului, fiind terenul lor "privat". Va rog din suflet sa-mi raspundeti.

Alte discuții în legătură

Autoturism blocat de vecin in "parcare" (la bloc) JohnBad JohnBad Cred ca au mai fost intrebari si stuatii asemanatoare pe forum dar nu am gasit inca un raspuns concret la ce se poate face... Povestea e mai lunga asa ca va ... (vezi toată discuția)
Bloc fara trotuar in jur, fara ghene de gunoi Taitel2017 Taitel2017 Buna seara, As dori sa va insirui o poveste reala si va rog din suflet sa ma ajutati sa mi clarific gandurile...Acum doi ani am cumparat un apartament in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de acces la proprietate arockz arockz Salutare la toata lumea. Rog un jurist sau un avocat sa ma ajute cu un punct de vedere la o \"mica\" nelamurire. Desigur ca si alte pareri sunt ... (vezi toată discuția)