Buna seara,
As dori sa va insirui o poveste reala si va rog din suflet sa ma ajutati sa mi clarific gandurile...Acum doi ani am cumparat un apartament in Sibiu, primul apartament dintr un bloc cu doua etaje.Toate bune si frumoase, la inceput..
Dupa doi ani de zile situatia sta in felul urmator
1. Blocul era inconjurat de un trotuar, trotuar specificat de altfel si in cartea funciara care a insotit cumpararea apartamentului.Precizez ca apartamentul meu are o singura fatada spre nord.Acum doua luni vecinul de la parter a incercuit tot trotuarul din dreptul apartamentului meu, astfel incat vecina de la etajul unu si eu, ce locuiesc la etajul doi nu avem in fata noastra nici un milimetru de trotuar...Precizez ca in actul de proprietate,apar ca si cota parte din terenul din jurul blocului si evident platitor de impozit la primarie.
Cand I am solicitat vecinului de la parter o explicatie el a spus ca apare in actele lui cu drept de folosire exclusivista...Dar el a aparut dupa doi ani...Deci eu si vecina mea , noi pe viitor nu avem nici o sansa de a aduce o imbunatatire la apartamente sau Doamne fereste sa se intample un necaz, nu poate veni nici un pompier sau altceva, caci dupa dupa gardul realizat de vecinul de la parter,gard ce cuprinde toata fatada blocului,gard de doi metri latime si zece metri lungime exista un sant si abia dupa sant este drum.
2. Desi in cartea funciara apare clar chenarul blocului si se specifica spatiul aferent blocului, dupa doi ani pe locurile laterale ale blocului apar locuri de parcare cedate blocului vecin construit tot de acelasi constructor, locuri platite la impozit tot de noi...Deci practic si real in jurul blocului se poate merge doar unde exista accesul in scara si pe aproape inca o parte de bloc....A treia latura a blocului este desfiintata de ingraditura vecinului de la parter, iar cea de a patra latura de parcarea lipta a masinilor de la blocul vecin, dar care apare in cartea funciara de la blocul unde locuiesc.
3. Constructorul a construit blocuri, parcari dar a uitat sa realizeze ceva...Loc pentru gunoi, astfel incat ghenele sunt plimbate de la un bloc la altul, fara spatiu amenajat, fara absolut nimic.
Va rog frumos, as aprecia mult mult daca m ati putea ajuta cu un sfat, cu o directionare sau macar sa mi se spuna daca ceea ce am descris eu este o situatie corecta sau...Dupa parerea mea este un haos.Strada inca nu este luata in administratie de primarie...ea inca se afla pe privat.
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
07:49, 29 Iunie 2017