avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate FLPOPA

Activitate FLPOPA

multumesc pentru raspuns..
Actele sunt in regula ,nu am incercat sa simulez nimic,totul este legal ,problema a aparut din faptul ca nu am vrut sa presez lucrurile ci am lasat la rugamintea mamei(sa mearga dansa sa duca acel act,,s-ia exprimat dorinta ), pentru a nu crede cumva ca as face ceva in neregula EU pe la primarie.(cei in varsta sunt mai superstitiosi),,,,,,,sa aranjez eu cv sai dau afara din casa( au trecut 11 ani,,si totul este ok,nu asta este intentia mea),,,,,HOTARARE LUATA CU ACTELE DE AMI LASA MIE ACEASTA CASA DEOARECE FRATELUI MEU MAI MARE ,DEJA II DADUSE CASA BUNICI..,,,,,

PS....poate ma repet dar aceasta situatie sa creat din dorinta mea sa nu deranjez parinti si sa las lucrurile asa crezand ca daca merg sa intreb mereu dc a dus sau nu acel act la primarie sa nu creeze o stare de neliniste ,,,SIMA
sigur este obligatia mea,,dar la rugamintea mamei ca va merge ia am lasat lucrurile asa,,.,,.situatia cu intretinerea este ok.,,,.,

Intrebarea mea era aceia dc voi fi pasibil de amenda??
,,,,STIMA
OfeliaTeodorescu a scris:

Da. Trebuie sa depuneti un exemplar al contractului si la Primarie pt. schimbarea rolului fiscal al imobilului.

,,,,,,,,
Daca nu sa facut acest lucru la momentul respectiv(am rugat parinti sa duca un ex.,,mama mea spune ca a depus acel act...,,acum am vazut chitanta de la primarie ptr impozit unde era trecut tatal meu ),,posibil si din cauza lucratorilor de acolo,,,,,sa fiu nevoit acum sa platesc ameda?? ( termenul de depunere 30 zile,,,,asa am citit)
multumesc ptr raspuns.,,,sigur ,,cn credeti ca poate sti cu adevarat sau nu ,,cn poate stabili dupa un timp dc este ,,a fost sau nu asa ,,,sincer ,serios,real,,,.,,,,.
multumesc ptr raspuns
multumesc ptr raspuns..
As mai avea o intrebare.Daca parinti vor sa imi dea o parte din pamant 3 Ha arabil care ar fi cel mai bun mod,,forma??,,,stima

multumesc ptr raspunsul prompt din partea dvs,.,,,dar nu sunt lamurit total cu a 2 intrebare,,,trebuia sau nu dus un act la primarie si schimbat proprietarul????...stima.
Buna ziua! Am facut un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere cu parinti mei in anul 2003.Mentionez faptul ca am ami avut un frate care a decedat in urma cu 1 an.Intrebarile mele sunt:
1-poate fi atacat in instanta si anulat de catre mostenitori fratelui meu?
2-trebuia dus(cvc ci) la Primarie pentru schimbare de proprietari si ptr a plati impozit??( impozitul este platit in continuare de parinti),,,sau proprietar de drept devin in momentul decesului parintilor?

multumesc anticipat ptr raspuns