Sunt insarcinata in 23 saptamani (5 luni si jumatate).In data de 1 martie 2010 mi-a fost suspendat c.i.m, pe motiv ca nu am depus concediul medical in timp util adica in cinci zile conf regulamentului intern.Mentionez ca nu am fost oficial anuntata, iar starea mea de sanatate (la vremea respectiva nu am stiut ca sunt insarcinata) nu mi-a permis deplasarea la locul de munca aflat intr-o alta localitate (cm din data de 01 martie 2010 depus cu posta pe 14 martie 2010).
In 01 martie 2010 reusesc sa inchei un alt contract pe timp partial, pe perioada determinata deoarece in intervalul nov 2009-28 febr 2010 nu mi s-a platit din partea firmei nici un drept salarial, cu toate ca pana atunci au fost inregistrate celelalte concedii medicale (plata se facea in cont bancar) si aveam nevoie de un venit cat de mic. la data de 30 iun 2010 mi-a expirat de drept, la termen si acest contract iar starea mea fizica nu-mi mai permite continuarea activitatii. Inca nu am primit decizia dar se pare ca se va face desfacerea cu art 61 lit d, sau 56 lit j.
Cum sa procedez, ce sa fac?
Am pierdut continuitatea si nu voi mai beneficia de indemnizatia de crestere copil, ce sa fac sa nu o pierd?
Cum sa procedez cu prima firma...parerea mea este ca nu mi-au respectat niste drepturi....:-/
Multe intrebari fara raspuns, dupa o intamplare neplacuta.
M-am trezit intr-o situatie fara precedent, in activitatea mea.:hammer:
Sfarsit de an, inventar, declaratie de inventariere, o semnez eu in calitate de "gestionar", minus la inventar, proces verbal semnat tot de mine.
Fisa postului pe care am semnat-o, in calitate de sef al unei activitati de comert cu amanuntul, in care gestiunea este colectiva, spune ca raspund de gestiunea respectiva.
Fisa postului a subordonatilor mei,spune ca raspund de buna gestionare a bunurilor si totusi nu pot fi trasi la raspundere pentru ca nu este acelasi lucru, din punct de vedere al angajatorului.......
Cum pot sa demontez aceasta teorie, in conditiile in care eu nu am acces la bani si la vanzare, atributiile mele de serviciu fiind cu totul si cu totul altele decat ale unui gestionar vanzator.
Am picat in plasa lipsei de proceduri? Ce am de facut?