avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Activitate cezarmusic

Activitate cezarmusic

Răspuns la discuția autorizatie
cezarmusic a scris:

buna. am cumparat o casa in rate de la o persoana fizica , casa nu are autorizatia de constructie finalizata ( am facut actele doar pe teren pe numele meu). proprietarul a avansat cu dosarul de autorizatie pana la un anumit punct, dar eu vreau sa obtin autorizatia pe numele meu. intrebarea mea este : pot sa trec pe numele meu dosarul de autorizatie, ca sa nu reiau toate demersurile sau tre' sa o iau de la-nceput cu toate actele. va rog frumos, sunt incurcat multumesc anticipat
Răspuns la discuția autorizatie
multumesc pt raspuns. dar asta e si problema- vechiul proprietar nu are posibilitatea sa se mai ocupe de finalizarea dosarului. cum pot eu sa preiau dosarul? trebuie sa ma duc cu actele la primarie ?sa le transcriu pe numele meu? se poate face asa ceva?
Discuție autorizatie
buna. am cumparat o casa in rate de la o persoana fizica , casa nu are autorizatia de constructie finalizata ( am facut actele doar pe teren pe numele meu). proprietarul a avansat cu dosarul de autorizatie pana la un anumit punct, dar eu vreau sa obtin autorizatia pe numele meu. intrebarea mea este : pot sa trec pe numele meu dosarul de autorizatie, ca sa nu reiau toate demersurile sau tre' sa o iau de la-nceput cu toate actele. va rog frumos, sunt incurcat multumesc anticipat