avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate kira34

Activitate kira34

Multumesc mult pentru raspunsul clar si foarte informativ. Imi este mult mai clar acum care trebuie sa fie demersul legal in situatia in care ne aflam.

Si multumesc tuturor celor care au raspuns intrebarilor mele. Sper sa se rezolve intr-un fel sau altul.
Sa faca un proces verbal, sa ii deschida dosar penal, sa-i dea o amenda etc.? Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu am nici un pic de respect fata de justitia romana ca institutie, si podul aerian va trebui sa-l construiesc SIGUR, DACA ajung la tribunal cu toata treaba asta. Si tot atunci se va pune si problema banilor multi... Eu sper ca tam-tam-ul (si credeti-ma ca tam-tam este o expresie blanda) il va descuraja si se va rezolva asa...
Multumesc mult pentru raspunsuri. Azi am fost la primarie si am facut primul pas acolo. Apoi am aflat ca pot merge la politie pentru a depunere plangere penala. Voi merge maine pentru a face si acest lucru. Poate ca acestea masuri vor fi de ajuns fara a se ajunge intr-un proces care se poate taragana dumnezeu stie cat...
Am achizitionat o casa construita, dintr-un sir de 7. Toate casele sunt identice. Pe partea stanga a lotului pe care au fost construite aceste case sunt loturile individuale, puse spre vanzare, iar pe latura dreapta, atat in cadastru cat si in actele de vanzare cumparare ale tuturor celor 7 noi proprietari, apare un drum de servitute cu latimea de 5 m. Vecinul de la casa nr. 7, si-a sapat insa piscina si si-a construit un WC in curte, fix in mijlocul drumului de servitute. Ieri am observat ca si-a turnat niste piloni, pregatindu-se se puna gard si sa blocheze accesul catre drumul care trece pe langa casa lui. Noi toti cei 6 venici l-am atentionat sa opreasca lucrarile pe drumul de servitute, ca fiind ilegale. Nu exista autorizatie de constructie nici pentru piscina, nici pentru WC, si nici pentru gard. Toti avem nevoie de acces la drum pentru a putea iesi de pe proprietate. Acest individ ne sfideaza si continua lucrarile. Ce cai legale trebuie sa urmam pentru a-l putea opri?