avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate ela30

Activitate ela30

Discuție Calcul pensie
Buna ziua,

Pentru veniturile realizate din activitate independenta-PFA-pentru care s-au platit contributiile CAS ,cota intreaga,cum se stabileste punctajul pentru pensie?Se imparte venitul anual la 12 luni,iar venitul lunar la salariul brut conform INS?Multumesc.
Buna ziua,

Pentru termenul fixat privind cererea de reexaminare a amenzii judiciare trebuie sa ma prezint in camera de consiliu?
Buna ziua,

Intr-un dosar de executare am fost numita de executor sa calculez dobanda legala a unui debit(stabilit prin sentinta civila).
Fiind o expertiza extrajudiciara mai este nevoie de convocarea partilor?
Am vazut un raport in care s-a facut si sunt putin confuza.
Multumesc.
Răspuns la discuția Imputernicire notariala
Putea lua orice decizie in numele firmei:sa vanda,sa cumpere,sa reprezinte soc.in raport cu institutile statului.
Daca asociatul unic ,cetatean strain, a imputernicit prin procura un angajat sa ia decizii in ceea ce priveste societatea sa,acesta din urma raspunde si pentru eventuale amenzi primite in urma controalelor de la autoritatile statului?
Multumesc.
Răspuns la discuția Contestatie executare
Suma datorata a fost achitata de buna voie nu a fost executata.Contestatia se refera la cheltuielile executorului,de aceea mi s-a spus ca nu mai trebuie ca eu sa fac intampinare.
Da,am primit doar o citatie,probabil pentru ca el contesta cheltuielile de executare.
Multumesc pentru raspuns.Am inteles ca nu trebuie sa mai fac intampinare deoarece a achitat.
Am primit un singur document :Citatie" prin care mi se comunica data,ora,calitatea in care sunt chemat.
Va multumesc.
Exista un termen pana cand trebuie depusa aceasta intampinare?