avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imputernicire notariala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imputernicire notariala

Daca asociatul unic ,cetatean strain, a imputernicit prin procura un angajat sa ia decizii in ceea ce priveste societatea sa,acesta din urma raspunde si pentru eventuale amenzi primite in urma controalelor de la autoritatile statului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ela30 , utilizator 10:48, 4 Ianuarie 2017
Trebuie vazut exact ce contine mandatul - acea procura speciala.
Putea lua orice decizie in numele firmei:sa vanda,sa cumpere,sa reprezinte soc.in raport cu institutile statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura aga ginnyy ginnyy O persoana juridica straina, asociat intr-ul SRL., mandateaza o persoana fizica romana pentru a vota in cadrul AGA majorarea capitalului social. In afara de ... (vezi toată discuția)
Imputernicire semnare act constitutiv la constituire societate Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Am o nelamurire, daca ma puteti ajuta va rog...am mai deschis un topic in legatura cu parte din aceeasi problema, dar as dori sa fiu sigura... Am o ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat pentru administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Administratorul (persoana fizica-cetatean strain) trebuie sa fie remunerat pt activitatile de administrare pe baza unui contract de mandat, dar nu stiu unde ... (vezi toată discuția)