avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procura AGA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procura AGA

O persoana juridica straina, asociat intr-ul SRL., mandateaza o persoana fizica romana pentru a vota in cadrul AGA majorarea capitalului social.

In afara de procura autentica, pt Registrul Comertului este necesara si decizia organelor de conducere ale PJ straine cu privire la majorarea capitalului social SRL?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:00, 10 Iulie 2008
In principiu, da. Cel putin la ORC-ul de aici se cere.
De ce autentica? Cere actul constitutiv?
nu, asa este...
voi avea o traducere legalizata

sper sa nu-mi ceara hotararea PJ straine; pana acum nu mi-a cerut niciodata, dar am auzit ca uneori se intampla sa-ti ceara
Vezi daca nu trebuie si apostila: [ link extern ]
Dar daca o persoana fizica romana vrea sa mandateze pe cineva sa il reprezinte in hotararile AGA si sa semneze pe acestea, trebuie procura facuta la notar?

Alte discuții în legătură

Sa - administrator + actionar majoritar strain +rc TEA TEA Buna, Lucrez la un SA care are actionar majoritar (>99, ..% din capital) o persoana juridica straina. Administratorul societatii este angajatul actionarului ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social bettyna bettyna Buna ziua, Firma la care lucrez doreste sa faca o majorare de capital (prin depunerea unei sume de bani). Mentionez ca firma este un SRL si sunt doi asociati. ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social srl mioaraclaudia mioaraclaudia ce acte imi sunt necesare pt.majorarea unui capital social la un srl?se doreste majorarea capitalului cu o parte din suma provenita din dividende iar o alta ... (vezi toată discuția)