avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate hr_health

Activitate hr_health

Multumesc . La stergerea datoriilor nu trebuie sa spere nimeni , nu este logic si nici corect , dar la o perioada de gratie , de pauza , sa ai timp sa te reorganizezi , ar fi normal sa poti apela , ceea ce in prezent bancile nu accepta . Executarea silita ridica foarte mult costurile de rambursare , ceea ce te " omoara " , iremediabil . De un ragaz , pentru a gasi solutii si surse de venit suficiente sa poata plati ratele la timp , de asta au nevoie cei mai multi . Multumesc inca odata pentru raspuns !
Multumesc frumos ! Deci ea nu functioneaza in acest moment ?
Buna ziua
Este in vigoare legea falimentului persoanelor fizice - insolventa persoanelor fizice ? Ea functioneaza ? Daca da , unde pot sa o gasesc in forma finala , ca sa o pot citi ? Care sunt demersurile care trebuiesc facute , punctual , cronologic ?

Buna ziua,
Nu am primit oficial nimic , nici un raspuns scris . Stiu asta de la executorul care s-a ocupat de procedura de investire . Informatiile dumneavoastra sunt foarte utile si foarte la obiect .
Multumesc frumos !
O firma de plasare a fortei de munca , care nu se ocupa cu plasarea fortei de munca in strainatate , aceasta firma face doar consultanta si mediere pe piata muncii , publicitate , dar numai pe teritoriul Romaniei , in baza legii , trebuie sa fie acreditata ??? Si daca da , de cine ? Care este modalitatea de acreditare .
Buna ziua ,
Firma mea a castigat in instanta un proces impotriva unui client . Aceasta hotarare a ramas definitiva si irevocabila . Nu s-a depus recurs de catre partea chemata in judecata . In momentul depunerii procedurilor de investire cu titlu executoriu a acestei hotarari , instanta respinge cererea de investire . De ce ? Ce se poate face ?