avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa persoanelor fizice - legea falimentului ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa persoanelor fizice - legea falimentului persoanelor fizice

Buna ziua
Este in vigoare legea falimentului persoanelor fizice - insolventa persoanelor fizice ? Ea functioneaza ? Daca da , unde pot sa o gasesc in forma finala , ca sa o pot citi ? Care sunt demersurile care trebuiesc facute , punctual , cronologic ?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:05, 30 August 2010
Inca se discuta.
Multumesc frumos ! Deci ea nu functioneaza in acest moment ?
Nu si nici nu va functiona in curand....si oricum aceasta lege nu le va sterge datornicilor datoriile,si nici nu ii va proteja tribunalul,precum se intampla in alte state...ci presupun ca legea le va da ragaz oamneilor vreo 2-3 ani,sa nu fie executati,dupa care vor trebui sa plateasca rate...asa ca mai bine fara acesta lege...

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
Dahrma, utilizator
Multumesc . La stergerea datoriilor nu trebuie sa spere nimeni , nu este logic si nici corect , dar la o perioada de gratie , de pauza , sa ai timp sa te reorganizezi , ar fi normal sa poti apela , ceea ce in prezent bancile nu accepta . Executarea silita ridica foarte mult costurile de rambursare , ceea ce te " omoara " , iremediabil . De un ragaz , pentru a gasi solutii si surse de venit suficiente sa poata plati ratele la timp , de asta au nevoie cei mai multi . Multumesc inca odata pentru raspuns !
se discuta in ceea ce priveste aceasta lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut peste limita indatorare oanadumitru1976 oanadumitru1976 Buna seara, Am nevoie de sfatul Dvs. Interesata fiind in obtinerea unui credit mi-a fost recomandat de catre o cunostinta un domn, broker in credite.Cu ... (vezi toată discuția)
Insolventa si rate neachitate puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi dati un sfat , am un credit la banca pe societate cu rata mare pe care in aceasta perioada nu o pot achita ,daca depun cere ... (vezi toată discuția)
Insolventa si fidejusiune doe_ro doe_ro Buna ziua, am urmatoarea problema: Sunt administratorul unei firme careia statul ii cer declansarea procedurii de insolventa pentru o datorie de aprox ... (vezi toată discuția)