avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate larion mona

Activitate larion mona

exact asta vrea sa spuna. dar de unde stie el ca mancarea celorlalti este nesanatoasa? cine-i da dreptul sa spuna asta?
din cate stiu este interzis sa afirmi intr-o reclama ca produsul tau este cel mai......
vedeti reclama de la carlsberg unde spune ca " probabil cea mai buna bere din lume" li s-a interzis sa foloseasca sloganul ' cea mai buna bere din lume" exact din acelasi motiv. nu poti ca producator sa afirmi asta, e chestie de gusturi in primul rand si nici nu ai tu puterea sa stabilesti ce este cel mai sanatos sau cel mai bun etc
buna!
Am si eu o problema. Nu stiu daca e mare sau mica. Sunt managerul unui fast-food dintr-un complex comercial din Timisoara si unul din vecinii nostri(adica un alt fast-food din acelasi food-court ) si-a scris mare pe perete " if it's not (denumirea firmei lui) it's not healthy. intrebarea mea este daca are dreptul sau daca este ilegal ce a scris pentru ca sincer mie mi se pare ilegal avand in vedere ca el nu are de unde sa stie cat de sanatoasa este mancarea noastra.
va multumesc si astept pareri sau sfaturi.